Banningville

Antwerpen

What? In Banningville, een heuse zomerzaak van Meredith Meire en Anthony Van Isacker, proef je de Midden-Oosterse keuken. En dat in een hip jasje. Een scala aan bijzondere gerechtjes die naar eigen wens kunnen samengesteld (en gedeeld) worden. Publieksfavoriet van het menu is zonder twijfel het zelfgemaakte flatbread afgewerkt met Za’atar kruiden, eigen gepekelde groenten en voortreffelijke hummus bereidingen. Een klassieker in landen als Iran, Israël of Libië.

Looks? Het concept van Banningville wordt moeiteloos doorgetrokken in de inrichting: Meredith en Anthony dompelen je onder in een helder, kleurrijk interieur met tropische planten en rotan details. Zelfs vanop de straatkant springt de zaak eruit. Exotische sfeer: check. Met het goede weer in zicht is het zonovergoten terras een trekpleister.

What else? In Banningville kan je ook terecht voor events als de Sunny South Up Brunch (een héle dag ontbijt op zondag), Falafel Fridays, yogalessen voor kinderen en volwassenen en petanque toernooien. Ook live optredens en fashion of lifestyle marktjes met Belgische ontwerpers staan op de planning.

Info? Open van dinsdag tot en met donderdag van 11 u. tot 23 u. Vrijdag van 11 u. tot 01 u. Zaterdag van 16 u. tot 01 u. Zondag van 9 u. tot 22 u. Maandag gesloten.

Pacificatiestraat 36
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0484814713 meredith@bistropompidou.be website

Banningville Banningville Banningville Banningville Banningville Banningville Banningville