Baked - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Baked

Antwerpen

What? De jonge Karolien Van Baelen studeerde psychologie maar schoolde zich om tot patissier en chocolatier. Zo liep ze stage bij Dominique Persoone en werkte ze ook een tijdje in zijn zaak. Een tweetal jaar geleden gaf ze toe aan de kriebels om een eigen taartenbar te starten met Baked. De naam spreekt voor zich: je kan er terecht voor zelfgemaakte taarten, brownies, cheesecake en ander zoet en hartig gebak. Daarbij serveert Karolien je een verse iced tea, een bio-sapje of een lekkere koffie.

Looks? Antwerpen is met Baked een gezellige taartenbar rijker. Het interieur past perfect bij al het zoete lekkers dat je er kan eten. Bloemetjes- en vogeltjesbehang, banken met veel kleurtjes en lampen in de vorm van grote theekannen.

What else? Naast de cheesecakes, taarten en koekjes kan je bij Baked ook minder alledaagse muffins proeven met kerstomaat, paprika, courgette en parmezaan. Voor mensen die willen lunchen zijn er ook broodjes en verse soep die je trouwens kan opeten op het zonnig terras.

Info? Maandag tem vrijdag: 11u – 18u.
Zondag: 9u30 – 18u (met de hele dag door ontbijt, of zeg maar ochtendfeestmaal).
Zaterdag: gesloten.
Op feestdagen volgt Baked de gewone openingsuren. Tenzij de feestdag op een zaterdag valt, zijn ze dus gewoon open.

Paleisstraat 15
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03/344 26 46 info@baked.be website Facebook

Baked newplacestobe Baked Baked Baked Baked Baked Baked Baked