Bænk - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bænk

Nieuwpoort

What? Food en interieur onder één dak, dat is de ideale combinatie die Baenk voorschotelt. Een bezoek aan de koffiebar of aan de concept store? Of gewoon allebei? Jij kiest. Plof neer in een vintage stoel of op een van de bankjes op het zonnige terras. Geniet ondertussen van een kop koffie met een vers stuk cheesecake of een smeuïge brownie. Ook voor een licht ontbijt of een snelle lunch ben je bij Bænk aan het juiste adres: huisgemaakte granola, pistoletjes met hoevekaas of ambachtelijke ham, sandwiches, quiches, soep, pasta’s, … Een kleine maar eerlijke kaart. Breng voor of na je koffie een bezoekje aan de concept store vol tijdloze, Scandinavisch getinte producten.

Looks? Het interieur is vintage en – hoe kan het ook anders – Scandinavisch geïnspireerd. Vazen met een bonte mix van bloemen staan op de lange, houten tafels. De banken liggen vol kleurrijke kussens. Aan de muren hangen posters recht uit de fifties, vintage schilderijen en hippe Scandinavische rekjes.

What else? Logeren aan zee? Bij Bænk kan je ook een designappartement huren voor een weekendje, een week of een longer stay aan de kust.

Info? Open op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 9 u. 30 tot 17 u. 30. Gesloten op woensdag en donderdag.

Marktstraat 48
8620 Nieuwpoort

» Bekijk op kaart

+32 (0)476/94 17 47 hello@baenk.be website Facebook

Bænk Bænk Bænk Bænk Bænk Bænk Bænk Bænk Bænk