Bacaro - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bacaro

Gent

What? Bacaro is het nieuwste horecaproject van Fabio Cammalleri, ook de man achter Caffé Rosario, pizzeria Barbaro en tot voor kort ook restaurant Heritage. Voor deze apero & wijn bar sloeg Cammalleri de handen in elkaar met de jonge ondernemers Daan Rodts en Stevey De Moor. Bij Bacaro geniet je van een fris pintje of een lekker glas wijn vergezeld van heerlijke antipasto en cicchetti, dat zijn typisch Venetiaanse apero-gerechtjes. 

Looks? Italiaanse flair ten top. Fluwelen stoeltjes, een gezellige bar en sfeervolle verlichting in een elegant groen decor. Een mooie aanwinst voor de Gentse Donkersteeg. “Dit is een buurt met topzaken, de horeca bloeit hier in de Donkersteeg”, aldus Cammalleri.

What else? Bacaro werkt niet met reservaties, maar daar staat wel tegenover dat de bar zeven dagen op zeven geopend is. De ideale plek om met vrienden af te spreken. Zelfs vrienden die niet zo gek zijn van de Italiaanse keuken. Ook typisch Belgische producten prijken op de kaart. Een droge worst bijvoorbeeld, of kaas met Luikse stroop.

Bacaro Bacaro Bacaro Bacaro Bacaro Bacaro Bacaro Bacaro