Augusta - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Augusta

Elsene

What? Augusta is de grootmoeder van chef, sommelier en bezieler Olivier en meteen ook de inspiratiebron van diens keuken: grensoverschrijdende fijnproeverij met een liefde voor ambachtelijke en authentieke producten. De gerechten zijn steevast met de meest verse en kwaliteitsvolle ingrediënten gemaakt. “Share it” staat in het groot te lezen op een van de muren van het restaurant; voorgerechten, hoofdgerechten en desserts kan je hier dan ook delen met je tafelgenoten.

Looks? Hoge en lage tafels van ruw blank hout, zachte stoelen van gerijpt leder en bijzondere lampekappen maken de sfeer ongedwongen en warm. De collectie wijnen en de drooggerijpte ham doen watertanden. Grandmère Augusta aanschouwt het geheel vanop een plafondhoge zwart-wit foto en zag dat het goed was. Zodra de zon schijnt, kan je terecht op het moderne terras.

What else? Olivier werkte na een hotelopleiding samen met grootse chefs en richtte La Rôtisserie op in Parijs met topchef Jacques Cagna. Na zijn verhuis naar Brussel ging hij aan de slag als sommelier bij onder meer Wine Bar van Sablon. Zijn talent is het combineren van gerechten met wijnen en daarover komt hij graag een woordje uitleg geven aan jouw tafel.

Info? Geopend op dinsdag en woensdag van 19 u. tot 22 u. 30, op woensdag, donderdag en vrijdag van 12 u. tot 14 u. 30 en 19 u. tot 22 u. 30.

Rue du Tabellion 31
1050 Elsene

» Bekijk op kaart

02 538 91 12 website Facebook

Augusta Augusta Augusta Augusta Augusta Augusta Augusta Augusta