ARCK B&B - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

ARCK B&B

Tielrode

What? In het ietwat afgelegen Tielrode opende onlangs ARCK B&B, een stukje design middenin de natuur. Interieurarchitecte Nele Vercauteren personaliseerde het decor met haar man Bas Wauman, eveneens architect. Het resultaat is een mix van vintage en hedendaags design met Belgische ontwerpen. Nele liet zich daarnaast ook beïnvloeden door Japanse en Scandinavische interieurelementen.

Looks? Het interieur is inspirerend met veel ruimte voor licht en lucht. De zogenaamde ‘Architectenkamers’ hebben elk een uniek uiterlijk. Zo is ‘Kamer Doorzicht’ een knipoog naar de natuur en al wat groen is, met uitzicht op de Paardenpolder. ‘Kamer Uitzicht’ heeft een heel pure en fragiele inrichting. De Japanse meubels geven de kamer een gevoel van warmte. In de zitruimte, die ’s ochtends omgetoverd wordt tot ontbijtzaal, kan je rondkijken in de architectuurbibliotheek of genieten van een drankje aan de ‘honesty bar’.

What else? Maak gebruik van de fietsen en ontdek het rivierlandschap van het Waasland. Nele en Bas helpen je graag om een geschikte fiets- of wandelroute te kiezen. ’s Ochtends kan je aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met ambachtelijk brood, huisbereide confituren, kakelverse eieren en een kopje vers gezette koffie of thee. ARCK B&B gebruikt bewust biologische ingrediënten van plaatselijke handelaars. Wist je dat je de producten die je in de B&B gebruikt ook bij ARCK kan kopen? Bovendien lanceren ze binnenkort een online winkel. To be continued!

 

Kaaistraat 23
9140 Tielrode

» Bekijk op kaart

0487 20 20 26 nele@arck-bb.be website Facebook

ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B ARCK B&B