AP8 - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

AP8

Aalst

What? Op zoek naar een overnachting op een plek waar je je instant thuis voelt? Zoek niet verder! De appartementen van AP8 zijn helemaal op maat van de hedendaagse stadsnomaden ontworpen. Compact maar met alles dat je nodig hebt in een hip jasje. Personaliseren kan ook, via de website kan je aangeven welke extra’s je verkiest: het gezelschap van een goudvis, een verse bos bloemen, een gevulde ijskast en zelfs een kerstboom staan op het lijstje. Kortverblijf, expats, vakantie, professionele doeleinden of gewoon even bezinnen en ontsnappen, het kan allemaal bij AP8.

Looks? Het kernelement in de verblijven is een op maat gemaakt meubel dat op elegante wijze alle ruimten in het appartement met elkaar verbindt. Zo vormt ze een legplank in de slaapkamer en badkamer, fungeert ze als zitbank in de leefruimte en transformeert ze in een werkblad met bijhorende kitchenette. Terugkomende materialen zijn geanodiseerd goudkleuring aluminium, berkmultiplex en wit in al zijn facetten. Een overvloed aan natuurlijk licht doet de rest.

What else? Het AP8 verhaal begint eigenlijk al op de benedenverdieping, bij Anna Pops: een winkel voor hippe kinderen en dito ouders met kleding en accessoires.

Info? Voor 1 nacht betaal je € 110 per kamer. Verblijven van langere duur kunnen ook en zijn goedkoper.

 

 

Foto’s: Studio Nunu

Eugeen Bosteelsstraat 8
9300 Aalst

» Bekijk op kaart

hello@apeight.com website

ap8 AP8 AP8 AP8 AP8 AP8 AP8 AP8 AP8 AP8