Amsterdams succesverhaal The Avocado Show komt naar België - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Amsterdams succesverhaal The Avocado Show komt naar België

Brussel

Avocado-lovers, deze is voor jullie: het bekende Amsterdamse avocado restaurant The Avocado Show komt naar België! 

Na het succes van de eerste Avocado Show in Amsterdam, komt het groene goud nu overgewaaid naar ons Belgenland. De Belgische vestiging komt er eind november op de Anspachlaan 66 in Brussel, en zal twee verdiepingen en een terras innemen.

Over The Avocado Show

Toen The Avocado Show z’n Amsterdamse deuren opende in maart 2017, was de toon meteen gezet: ze haalden internationale pers in meer dan 60 landen en bouwden al snel een serieuze online fanbase op met meer dan 100.000 volgers op Instagram. Die lijn trok zich dan ook voort in het echte leven en tegenwoordig sta je aan te schuiven om er een plaatsje te veroveren.

Logischerwijze kan je er terecht voor alles avocado gerelateerd, van pancakes tot burgers tot zelfs cocktails. Alle avocado’s zijn trouwens duurzaam en sociaal verantwoord geteeld. De hotspot wil immers meer zijn dan puur Instagrammable (al doen ze dat héél goed); The Avocado Show is een plaats waar de passie en culinaire knowhow samenkomen om de wereldwijde toon te zetten met de number one superfood.

Wij gaan dan alvast ons tentje opslaan in de Anspachlaan, zien jullie daar!

Anspachlaan 66
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

Amsterdams succesverhaal The Avocado Show komt naar België Amsterdams succesverhaal The Avocado Show komt naar België Amsterdams succesverhaal The Avocado Show komt naar België