Amok - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Amok

Aalst

What? Ga op de koffie bij AMOK in hartje Aalst, de specialty coffeebar en wijnbar van positieve ’troublemakers’ en ontwerpsters Annelien en Deborah. Dat koffie zetten een kunst is, weten we allemaal. Daarom steelt dit proces bij AMOK de show. Het vloeibare zwarte goud wordt er langzaam uit een Strietman geduwd. AMOK schotelt je een uitgebreid aanbod aan thee, iced teas, sapjes, gezonde lunch, huisgemaakte taarten en limonades voor. Probeer er zeker ook hun iced coffee! Loop er ’s morgens langs voor ontbijt, ’s middags voor een gezonde lunch op het terras of ’s avonds voor een lange babbel met een goed glas biologische of biodynamische wijn – of iets stevigers.

Looks? Amokmakers Annelien en Deborah kozen voor industriële looks in combinatie met een warm interieur. De huiselijke sfeer wordt gemixt met ruwe muren en contrasterende kleuren. Het pand heeft een gezellig terras waar je, nippend van een glaasje wijn, de krant kunt lezen onder de zilverberk.

What else? Naast hartverwarmende drankjes, alcoholische verfrissingen en lekkers heeft AMOK ook een Art Space. Hier kunnen creatievelingen hun werk aan de man brengen. Alles in de zaak is te koop, zelfs het koffiezetapparaat!

Info? Open op maandag en dinsdag van 11 u. tot 15 u. Donderdag van 11 u. tot 24 u. Op vrijdag en zaterdag van 11 u. tot 19 u.

Esplanadestraat 14
9300 Aalst

» Bekijk op kaart

amok Amok Amok Amok Amok Amok Amok Amok Amok