Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe

Mechelen

What? Marc Pauwels, Matthias Hoogewijs en Barbara van de Perre openden onlangs een nieuwe hotspot met wat zowat de leukste (en langste) naam voor een zaak in Vlaanderen moet zijn: ‘Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe’. De inspiratie haalden ze bij een gedicht van Jules A. Deelder dat jarenlang boven Marc’s bed prijkte. Deze verrassende nieuwe bier- en lunchbar kan je terugvinden op de Grote Markt in Mechelen.

Looks? In het salon ligt tapijt die de relaxheid van de zaak uitstraalt. Bezoekers mogen gerust hun schoenen uittrekken. Interieurelementen zoals de opvallende stoelen en de loop holes rekjes van design studio Atelier Belge zijn te koop op de webshop. Daarnaast zullen Marc en Barbara ook hun speciaalbieren verkopen in een minishop.

What else? Verwacht je aan een compacte lunch met kwaliteitsingrediënten zoals een slaatje met een sneetje moutbrood en homemade pastrami en graanmosterd. Doorlopend ben je er ook aan het juiste adres voor de zoete zondes van het Antwerpse BAKED, vergezeld van een dampende kop OR espresso. Ook ’s avonds kan je hier terecht voor de uitdagende (inter)nationale artisanale bieren van bijvoorbeeld de Deense Gypsy Brewery To Øl, een droge worst of pistolet met KipKap, swingende muziek en uiteraard het joviaal gezelschap.

Info? Open van dinsdag tot donderdag van 11 u tot 24 u. Vrijdag en zaterdag van 11 u tot 02 u. Zondag en maandag gesloten. Geen reservaties mogelijk.

 

Foto’s: Maarten Stappaerts – Interior & Lifestyle Photography

Grote Markt 11
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

+32 4 68 250 610 info@honoloeloe.com website Facebook

Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe