7x hotspots door vrouwen! - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

7x hotspots door vrouwen!

Vandaag is het weer 8 maart. Dat betekent: Internationale Vrouwendag! We zetten 7 prachtige hotspots op een rij van restaurants tot winkels, die worden uitgebaat door -hoe kan het ook anders- vrouwen.

BLOS

Hasselt

Nog nooit van Blos gehoord? You’re missing out! De Belgische e-store voor verantwoorde beauty producten werd 2 jaar geleden gelanceerd door make-up artieste en connaisseur Kim Maes.

Meer info

Paulette in 't Stad

Antwerpen

Eigenares Paulette ontdekte haar passie voor kleurrijk design tijdens haar jaar lange wereldreis. Paulette in ’t Stad werd ze op korte tijd een gevestigde waarde in het Belgische interieurlandschap.

Meer info

Epiphany's

Gent

Bij Epiphany Vanderhaegen, dochter van de bekende Belgische modeontwerpster Kaat Tilley, eet je alles wat je hartje begeert, met groenten in de hoofdrol.

Meer info

JJ House

Antwerpen

Oprichtsters Sihame El Kaouakibi en Erika Xuan Nguyen streven naar inclusiviteit door een meeting hub te creëren waar jongeren in contact komen met bedrijven. Daarbovenop kan iedereen er ook terecht in de bar voor koffie, lunch of een fijne afterwork.

Meer info

Kabine

Oostende

Een family concept store, zoals bezielster Eliza De Waele het noemt. Gegroeid uit het idee om hippe, mooie en praktische baby- en kinderspullen op één plek samen te brengen, maar ondertussen zoveel meer.

Meer info

Murni

Antwerpen

Het woord ‘Murni’ betekent ‘puur’ in de Indonesische taal. Dat is trouwens waar oprichtster Elke Vandormael haar passie ontdekte voor de gezonde keuken.

Meer info

Charlie’s B&B

Antwerpen

Deze prachtige loft is ontsproten uit de geest van Charlotte Mondelaers.  Ze toverde het pand om in een oase van rust middenin de bruisende wijk Het Zuid.

Meer info