7 x vakantiegevoel in eigen land - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Artikel

7 x vakantiegevoel in eigen land

Jardim

Antwerpen

Een groene oase middenin de drukke stad met tapas, cocktails en een resident DJ voor de nodige summer vibes. Need we say more? Op 14 mei opende Jardim, een gezellige city garden met verschillende foodtrucks om te genieten van  zwoele zomerdagen én -avonden.

Meer info
Jardim newplacestobe

Skybar

Antwerpen

Een cocktail drinken met een uitzicht op ’t Stad om – bijna letterlijk – van om te vallen doe je in Skybar. Op 46 meter hoogte geniet je vanaf 1 juli van een drankje, hapje of why not een complete menu! Ps: niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees…

Meer info

Bar Estivo

Nijlen

Bij Bar Estivo blijf je makkelijk enkele uurtjes plakken. Een afgelegen terras in een groene omgeving waar je proeft van homemade ice tea’s, cocktails op basis van prosecco en een vers bordje antipasti. Vanaf 1 juli elke dag open als de zon schijnt!

Meer info

Parkkaffee

Mariakerke

Een zalig vakantiegevoel overvalt je zodra je binnenwandelt in Parkkaffee. Vlij je neer in een hangmat, strandstoel of ligzetel in de tuin van het kasteel. Bijhorende cocktails en ’s avonds een gezellig kampvuur zorgen voor dé perfecte sfeer.

Meer info

Heide Beach

Waasmunster

Is de Belgische kust een beetje te veraf? Dan kan je voor een zuiders feestje op een strand nu ook afzakken naar Heide Beach in Waasmunster. Tussen palmbomen en in een strandstoel geniet je er van cocktails, tapas en pizza’s. En ja hoor,  je voeten zitten hier ook in het warme zand.

Meer info

Brussel Bad

Brussel

6000 m² fijn zand, tientallen eetkraampjes, strandstoelen, palmbomen én sportvelden. Zelfs onze hoofdstad lijkt met Brussel Bad wel omgetoverd tot een exotisch paradijs(je). Vanaf 3 juli kan je er zelfs af en toe terecht voor een filmpje in de openluchtbioscoop, romantisch…

L'Eau de Vie

Kortrijk

Hout en water: dat moet wel iets zomers zijn! In L’eau de Vie geniet je tijdens een lunch of diner van het leven én het uitzicht op het water. De aangepaste wijnen proef je eerst bij je eten en kan je daarna gewoon mee naar huis nemen!

Meer info