7 x optimaal genieten van de laatste zomerdagen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

7 x optimaal genieten van de laatste zomerdagen

Het einde van de zomer is in zicht en we weten niet hoe het met jullie is maar we are not okay. Bye bye festivals, pop-ups, rustig verkeer, … Belangrijk dus om optimaal te genieten van deze laatste dagen! Onze redactie bundelde alvast haar favoriete hotspots van de voorbije zomer om jullie een handje te helpen.

Zuiderbad

Mechelen

Zuiderbad is een nieuw horecaconcept in Domein Hofstade. Het 3-in-1 concept omvat een all-day strandbar, een self-servicebar met speeltuin én een tijdelijke pop-upbar buiten het domein. En alsof dat nog niet genoeg is: de ideale locatie op het kruispunt tussen Mechelen, Leuven en Brussel maakt het Zuiderbad dé meest bereikbare place to be. 

 

 

Meer info

Bar Chapel

Antwerpen

Een voormalig klooster met grote binnentuin, bohemian aankleding, elke week een andere wereldkeuken op het menu, … Moeten we zelfs nog doorgaan? Bar Chapel is de belichaming van alles wat een zomerse hotspot moet zijn. De pop-up is nog open tot eind september, dus haast je naar Antwerpen!

Meer info

Pois Chiche

Brussel

Een snel tripje naar het Midden-Oosten in hartje Brussel. Bij Pois Chiche eet je homemade falafel, Berloumi (Belgische halloumi), shakshuka, finger-licking dips en vele meer.

Meer info

De Vleeshalle

Mechelen

Vroeger een vleesmarkt, vandaag dé ultieme place to be in Mechelen. De Vleeshalle is een combinatie van hippe ondernemingen, co-working spaces en uiteraard: een grote centrale food market. Daar kan je terecht voor Vietnamese spring rolls, Libanese mezze, hamburgers, kroketten, Mexicaans en Amerikaans streetfood, brood, roomijs, verse kazen, …

Meer info

Zomerbar

Sint-Niklaas

Ter ere van z’n derde verjaardag organiseert King George Café ‘Zomerbar’, een pop-up waar je tot eind augustus terecht kan voor – zoals de naam belooft – zomerse gezelligheid. Gaande van een lekkere lunch over late night bbq tot heerlijke cocktails: Zomerbar has it all.

Meer info

Kabine

Oostende

Uitstap maken naar ’t zeetje? Breng dan zeker een bezoekje aan Kabine, zij het in Koksijde of Oostende. De family concept store pakt uit met hippe spullen, een prachtig interieur én een brunch bar.

Meer info

Fiskeskur

Antwerpen

Een vers visje met uitzicht op het water, wordt het nog beter dan dat? Fiskeskur – Deens voor vissershutje – laat zich iedere dag inspireren door de dagvangst en lokale oogst van biologische vis- en groenteboeren. Zalige zomeravonden gegarandeerd.

Meer info