7 hotspots voor je Valentijnsdate - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

7 hotspots voor je Valentijnsdate

Verras jij je geliefde graag met een romantisch avondje uit met Valentijn? Vind je het ook zo moeilijk elk jaar opnieuw origineel te zijn? Wij wijzen je graag de weg om de hoogdag van de love birds tot een onvergetelijke avond te maken, met zeven adresjes in heel Vlaanderen. Dit zijn de leukste Places to Valentine!

Bar Palmier

Antwerpen

Vergeet je telkens weer te reserveren? Dan is dit iets voor jou, want Bar Palmier neemt zelfs geen reservaties aan. Hier stap je gewoon binnen! Dagelijks wisselende menu’s met vernieuwende gerechten, raw wines en craft beers, het duo achter l’Épicerie du Cirque toont aan dat culinair ook sexy kan zijn. Bar Palmier in de Antwerpse Volksstraat serveert hapjes en gerechten van topkwaliteit in een persoonlijke sfeer en junglesetting.

 

Volkstraat 13, 2000 Antwerpen

Geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag

Meer info
Bar Palmier

Eat Love

Gent

Pizza op Valentijn, dat moet kunnen. Zeker bij Eat Love in Gent, een ongewone pizzeria met rock-‘n-rollinterieur. Hier worden pizza’s geserveerd met een hart, met liefde voor het gerecht en voor elkaar. Samen romantisch een pizza delen, de Italiaanse passie voelen en… gewoon genieten. Dat de oprichtster Valentina heet, zegt al genoeg…

 

Ajuinlei 10A, 9000 Gent

Elke dag geopend voor lunch (12.00 tot 14.00 uur) en diner (18.00 tot 21.00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur).

Meer info

Chez Augusta

Brussel

Wat is er mooier dan romantisch samen een bordje delen? Bij restaurant Chez Augusta in Brussel kan je van elk gerecht samen smullen. Op de menukaart staat fijnproeverskost, geïnspireerd op  authentieke gerechten uit grootmoeders keuken. Smakelijk!

 

Rue du Tabellion 31, 1050 Elsene

Open van maandag tot zaterdag.

Meer info
Chez Augusta

Edelrot

Gent

Geen Valentijn zonder wijn! Edelrot, de mobiele wijnbar met vaste stek aan de Gentse Steendam, toont aan dat wijnen nooit afgezaagd zijn. Hun liefde voor duurzame wijnen, biologische wijnbouw, kleine domeinen en wijnen met karakter straalt van de kart… En jullie liefde voor elkaar? Die komt in deze intieme setting helemaal tot zijn recht!

 

Steendam 64, 9000 Gent

Geopend van dinsdag tot zaterdag

Meer info

B&B La Suite

Brugge

Overnachten in de meest romantische bed & breakfast van de meest romantische stad van het land… Dat kan wel tellen voor je Valentijn. B&B La Suite ligt op wandelafstand van de Markt in Brugge. Bij restaurant Sans Cravate geniet je samen van een hoogstaand diner, en daarna is je hotelkamer vlakbij.

 

Langestraat 126, 8000 Brugge

Inchecken van maandag tot zaterdag

Meer info
La Suite LA Suite

Merkat

Leuven

Spaanse sferen en tapas, dat is perfect voor een avondje romantiek. Restaurant Merkat in Leuven serveert tapas zoals je ze van je Spaanse grootmoeder zou gekregen hebben, kraakvers en volgens authentieke recepten. In de open toog kan je de vissen en schaaldieren al bewonderen voordat ze op je bord belanden.

 

Muntstraat 25, 3000 Leuven

Open van dinsdag tot zaterdag

Meer info
Merkat

Brood en Bloemen

Lier

Een lekker ontbijt en een welriekend bloemetje erbij, geen betere manier om je gedroomde Valentijnsdag in te zetten. Bij Brood en Bloemen in Lier komen verschillende kleine gelukjes samen: smakelijk ontbijt (of lunch), verse bloemen en leuke accessoires. Wil je je lief echt tonen dat je het meent? Brood en Bloemen biedt ook abonnementen aan, waarmee je dan wekelijks een vers boeket in huis hebt.

 

Kolveniersvest 46, 2500 Lier

Geopend van dinsdag tot zondag

Meer info
Brood en Bloemen