5 x wegdromen op Ibiza - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

5 x wegdromen op Ibiza

Pure Zuiderse keuken en zomerbars om bij weg te dromen: ook dat is Ibiza. Newplacestobe.com steekt geregeld de landsgrenzen over en selecteert ook in verdere contreien de leukste, beste of nieuwste adresjes. Wie dacht dat dit Spaanse eiland zich beperkt tot clubbing, glamour en glitter, heeft het wel degelijk mis…

Ontdek meer over Ibiza in deze eerste special!

Ses Boques

Es Cubells

Verwennerij van de smaakpapillen dankzij de pure keuken van Ses Boques. Hier proef je alle lekkernijen die recht uit de zee komen: vis en schaaldieren zijn er de specialiteit. Tip: de dagverse zeebaars in zoutkorst gebakken, staat met stip als favoriet aangeduid!

Meer info

The Giri

Sant Joan

In een postcard proof dorpje vind je een luxeus boetiekhotel en spa: The Giri. Niet getreurd: wie zich niet onder de hotelgasten mag rekenen, is nog steeds welkom in het café en restaurant – waar het eten van hoogstaand niveau is!

Meer info

El Chiringuito

Salinas

Een plek waar je dromerig kan zonnen en heel de dag door geniet van de beste cocktails, bijpassende summer tunes en stiekem een oogje kan werpen op heel wat (bekende) beau monde. Het restaurant serveert lokale eenvoud van hoog niveau.

Meer info

La Paloma

San Lorenzo

Wie op zoek is naar een plek waar rust en kalmte even de bovenhand nemen in een groen landschap, moet beslist even gaan dineren bij La Paloma. Middenin een prachtige tuin proef je van culinaire eenvoud die met veel liefde en eerbied voor traditie is bereid.

Meer info

Es Torrent

Illes Balears

Een exclusieve strandbar en dito restaurant met verse visgerechten als specialiteit, aan de tafeltjes in het zand gebracht en gefileerd. Menig welgestelde burger komt hier met verblindend bootje via de baai binnen varen. Een hele dag blijf hangen en van de zon genieten, vormt hier geen enkel probleem.

Meer info