Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

9 keer vrouwen aan het roer

Who run the world? Juist. En dat geldt niet enkel voor de wereld, ook bij heel wat new places to be zijn vrouwen de bezielers en dragende krachten. Daarom – en omdat het Internationale Vrouwendag is – zetten we 9 hotspots op een rij waar vrouwen aan het roer staan.

Pycke Zot

Gent

Normaal doen is het motto in dit eenvoudige en gezellige restaurant. Tweelingzusjes Johanna en Yassin serveren er gewoon en lekker eten uit de Belgische keuken, met huisgemaakte kroketjes!

Meer info

Vero Caffè

Brugge

Een knusse koffiebar gerund door Veronique Bogaert en haar dochter Chloë. Hier kom je voor een straffe flat white in de winter of een frisse lemon splash in de zomer.

Meer info

PLEK

Leuven

Door oprichters Laura en Barbra groeide PLEK van pop-up shop tot volwaardige interieurwinkel. Hier vind je betaalbare woonaccessoires die je elders al hebt gezocht, maar nog niet hebt gevonden.

Meer info

Bardot

Hasselt

Goedlachse eigenares Wendy brengt een stukje fiesta espagñol naar Vlaanderen met Bardot. Ze steekt zelfs de Spaanse grens over voor authentieke kazen en charcuterie.

Meer info

Donki

Brussel

Een Mexicaanse fastfoodbar waar de burrito’s en taco’s vers voor je ogen worden klaargemaakt. Gerund door broer en zus, waar zus Xiomara de communicatie voor haar rekening neemt.

Meer info

Lily

Oostende

Bezielster Kelli Van Hees opende haar tweede vestiging van Lily (Life’s Little Luxuries) in Oostende. Hier kan je terecht voor een complete, nieuwe outfit, maar even goed voor interieurgadgets en cadeautjes.

Meer info

Kopie Koffie

Kortrijk

Dat kopietjes maken niet saai hoeft te zijn, bewijst Deborah met haar Kopie Koffie. Hier staat je een dampend kopje koffie te wachten terwijl je snel nog enkel kopietjes neemt.

Meer info

Brood en Bloemen

Lier

Vriendinnen Ine en Nathalie bedachten Brood en Bloemen: een onbijt- en lunchbar planten waar je alle kleine gelukjes van het leven vindt. En dat omringd door een oase van bloemen en planten.

Meer info

Black & Yellow

Antwerpen

Na een zevental jaar besloot barista Joke haar eigen koffiewalhalla te openen: Black & Yellow. Je vindt hier steengoede, zwarte koffie en homemade lemonades, in het geel uiteraard.

Meer info